Tilbygninger og nybyggeri
  • Hjem
  • Tilbygninger og nybyggeri 

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Ingen opgave er for stor til en snak

Hvis du allerede bor i drømmehuset, men behovet for plads har ændret sig, kan en tilbygning være den perfekte løsning. Det giver mulighed for at tilføje ekstra kvadratmeter til de eksisterende. Et gæsteværelse, børneværelse, et ekstra kontor eller et hobbyrum?

Går du med drømme om nybyg eller en tilbygning til et eksisterende sommerhus eller hus? Lad ikke mangel på viden eller mod stoppe dig fra at føre boligdrømmen ud i virkeligheden.

Fra drøm til færdig tilbygning

Lad Schubert Byg hjælpe dig i gang med processen. Vi starter med at tage en snak om, hvad du drømmer om. Derfra kan jeg guide dig videre i byggeprocessen og hjælpe dig, til du står i din nye tilbygning.

Jeg har stor erfaring med tilbygninger og opbygning af annekser, og jeg er endnu ikke stødt på et projekt, der var for stort. De opgaver, der lægger uden for tømrerfaget, har jeg gode samarbejdspartnere til, fx murere, VVS’ere og elektrikere, og ved større byggeprojekter kan jeg anbefale dygtige arkitekter og ingeniører.

Skal du have nyt sommerhus?

Start processen med et opkald til mig. Sammen kan vi finde ud af, hvad du ønsker, samt hvor vi skal starte. En vigtig del af et nybyggeri er at få tilknyttet en arkitekt. Det kan jeg hjælpe med ved at anbefale en tidligt i forløbet, hvorefter vi ved fælles hjælp finder de bedste løsninger og rigtige byggematerialer til dit drømmesommerhus.

Mangler du hjælp til at komme i gang med et større byggeprojekt med nybyg, et anneks eller tilbygning omkring Løkken, Hirtshals, Brønderslev eller Hjørring? Ring til mig, så er du allerede godt i gang.

Referencer

Et udpluk af vores arbejde