Om os

Telefon

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Din lokalkendte tømrer nord for fjorden

Mit navn er Kim Schubert. Jeg startede Schubert Byg med et ønske om at kunne komme ud til mine kunder og udføre kvalitetshåndværk. Jeg trives med kontakten til kunderne, at udføre og følge udviklingen i mine projekter og altid at kunne følge det helt til dørs. Derfor gav det mening for mig at starte mit eget tømrerfirma.

Jeg har mere end 25 års erfaring i tømrerfaget blandt andet flere år hos Arne Andersen Vrå A/S. Nu bruger jeg min erfaring og mit lokalkendskab til at rådgive og skabe de bedste løsninger for mine egne kunder hos Schubert Byg.

Hos Schubert Byg er kvalitet mit største fokus. Jeg leverer altid håndværk, som jeg vil stå ved, derfor er navnet på min virksomhed også mit efternavn. For at levere den kvalitet, som du ønsker, sørger jeg altid for, at vi har en god og åben dialog. Her bruger jeg gerne min erfaring til at vejlede dig i hele processen.

Schubert Byg har hjemme i det nordligste af Jylland i Løkken, hvorfra jeg gerne kører til opgaver i både Hjørring, Brønderslev og Hirtshals. Hvis du skal have en lokal håndværker til at hjælpe dig i mål med dit næste projekt, er jeg klar til at hjælpe dig. Ring til mig og lad os tage en snak om, hvad du ønsker.

 

 

01. Kvalitet

Kvalitet er det allervigtigste for mig, og derfor er mit motto: Schubert Byg; hvis kvalitet betyder noget.

02. En god dialog

Det er vigtigt for mig, at du føler dig tryg og inkluderet. Det tager jeg ansvar for gennem personlig, god vejledning.

03. Tilfredse kunder

Jeg har altid haft tilfredse kunder, og det arbejder jeg hårdt for at blive ved med.