Gulve og lofter
  • Hjem
  • Gulve og lofter 

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Kvalitet fra gulv til loft

Et ordentligt gulv er vigtigt for alle hjemmets beboere – både for dem med fødder og dem med poter. Jeg lægger alt fra klassisk trægulv, klikgulve i træ og klikgulve med vinyl-overflade og tager mig af både store og små gulv-projekter. Har du fået skader i dit nuværende gulv, rådgiver jeg gerne i forhold til den bedste løsning på problemet.

Skal du have nyt loft? Det kan Schubert Byg også klare. Jeg har erfaring med alt fra gipsplader og gipsplader med akustikplader til troldtekt. Sammen kan vi vælge den løsning, der giver dig god akustik i hjemmet.

Slip for klamphuggeri og halve løsninger: Få hjælp til indvendig renovering

I alt for mange hjem bliver ”gør-det-selv”-projekter til livslange problemer. Få det gjort ordentligt fra start. Schubert Byg varetager alle forskellige opgaver i forhold til indvendig renovering, hvor jeg kan stå for både opsætning af nyt loft, opsætning af nye døre og lægge nyt gulv.

Ved de opgaver, der kræver andre fagfolk, står jeg gerne for kontakt til dem. Her bruger jeg naturligvis altid lokale håndværkere fra Løkken og omegn. Du kan også regne med, at dit hjem ser ordentligt ud, når jeg har været forbi. Jeg rydder altid op efter mig, medmindre du foretrækker selv at gøre det.

Mangler du en kvalitetsbevidst tømrer i nærheden af Løkken til at hjælpe med at gøre dine renoveringsdrømme til virkelighed? Ring til mig, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig!

 

Referencer

Et udpluk af vores arbejde