Døre & vinduer
  • Hjem
  • Døre & Vinduer

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Udskiftning af døre og vinduer ændrer udseendet og varmeregningen

Med udskiftning af døre og vinduer er der naturligvis den synlige forskel på husets facade, men det giver også oftest en ændring i varmeregningen, da nye vinduer i dag består af 3-lags ruder.

Klima og kvalitet
Du kan både få vedligeholdelsesfrie og holdbare løsninger til sommerhuset, hvor PVC-vinduer og døre har fordele i forhold til det hårde klima ved den nordlige vestkyst. Du kan også få kvalitetsløsninger i træ eller træ/alu. Du behøver dog ikke sætte dig ind i alt det tekniske, det klarer jeg.

Rådgivning og gennemsigtighed

Jeg sørger altid for at tage ud til mine kunder for at se det hus, der skal have skiftet vinduer og/eller døre. Her taler vi sammen om, hvad du drømmer om, og jeg kommer med et fagligt bud på, hvad der vil være den bedste løsning.

Processen hos Schubert Byg er altid gennemsigt – det lægger jeg stor vægt på. Derfor indhenter jeg flere tilbud fra forskellige leverandører i forskellige prisklasser, herunder selvfølgelig også fra leverandører, som du har et godt øje til.

Skal du have hjælp til tømreropgaver i Hjørring, Brønderslev, Hirtshals eller Løkken? Ring til mig, og lad mig høre, hvad jeg kan hjælpe dig med.

 

Referencer

Et udpluk af vores arbejde