Terrasse

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Bliv klar til sommeren med en opdatering af haven

Skal i år være året, hvor haven bliver klar til sommer? Gør udendørsarealerne klar til grillhygge på terrassen eller til stedet, hvor dine grønne fingre kan få alt til at spire. Jeg kan klare alt fra en smuk træterrasse til små opdateringer som plantekasser, en bænk eller forskellige former for afskærmning.

Schubert Byg har med erfaring og lokalkendskab de bedste forudsætninger for at hjælpe dig i mål med det udeområde, du drømmer om.

Et projekt, der passer til omgivelserne

Jeg har erfaring med at lægge træ- og fliseterrasser, og jeg bygger også gerne de mindre detaljer, der kan fuldende dit udeområde. Det kan være alt fra bænke til plantekasser.

Med min erfaring følger også et særligt blik for, hvad der passer sammen. En træterrasse og hyggekroge i haven kan fuldende hyggen i et sommerhus.

Læ for vinden på Vestkysten

Jeg er selv fra Løkken, så jeg ved, hvor meget vind her kan være. Men det skal ikke være en hindring for, at du kan nyde eftermiddagssol på terrassen. Jeg laver alt i stakit, glashegn, læhegn – og jeg laver også den løsning, som du skal bruge.

Skal du have hjælp til at få gjort din have sommerklar? Ring og fortæl mig, hvordan jeg kan hjælpe dig.

 

Referencer

Et udpluk af vores arbejde