Tagarbejde

Schubert Byg

Jeg har over 25 års erfaring i branchen fra både mindre tømreropgaver i sommerhuse til større renoveringsprojekter for både private, erhverv og landbrug. Ingen opgave er for stor eller for lille, til at vi kan mødes og tage en snak om mulighederne. Kontakt os i dag på tlf:
50 90 27 10

Pænt og passende tag over hovedet

Schubert Byg har erfaring med både store og små opgaver i forhold til at lægge tag på parcel- og sommerhuse samt større landbrugsbygninger. Jeg ordner også tagreparationer efter stormskader eller revnede tagsten.

Hvis du skal bruge en tømrer til at lægge tag i Løkken, er jeg derfor klar på opgaven. Jeg kan desuden også hjælpe og rådgive om valget af typen af tag og efterisolering i forhold til de gældende regler.

Slidstærkt tag på sommerhuset

Som sommerhusejer kender du garanteret problemerne ved at bo i et vejrmæssigt hårdt klima. Med sandfygning, salt og vind er der ekstra høje krav til gode materialer. Det gælder især også tag.

Jeg kan lægge alt fra tegl, stål, eternit og paptag. Til sommerhuse, i områder i nærheden af kysten, anbefaler jeg paptag på grund af holdbarheden.

En helhedsløsning

Jeg hjælper dig i hele processen – både med at vurdere, om det er tid til skift, hvis du er i tvivl, men også med alle de ekstra opgaver, der kan følge med. Det gælder blandt andet nye sternbrædder, vindbrædder og lægter.

Afslutningen står jeg selvfølgelig også for. Både med oprydning og eventuel bortskaffelse af eternit, fordi der gælder særlige regler for dette.

Skal du have en lokalkendt tømrer til udskiftning af tag i Løkken? Ring til mig og fortæl mere om, hvad jeg kan hjælpe dig med.

Referencer

Et udpluk af vores arbejde